kavel Vroondaal

kavel Vroondaal – Zelf huis bouwen in Den Haag

Heeft u interesse in een architect met ruime ervaring in zelfbouwprojecten, maak dan vrijblijvend een afspraak met ons. Global Architects ontwerpt en realiseert gebouwen en ruimtes samen met de mensen die er gebruik van maken. Hierdoor ontstaat een mensgerichte architectuur waar men zich prettig, comfortabel en vrij voelt. Lees meer over onze visie..

Bent u op zoek naar een nieuwbouw huis of kavel in Den Haag? Vroondaal is een nieuwe lommerrijke woonwijk in Den Haag. Een wijk met exclusieve koopwoningen, van fraaie typisch Haagse herenhuizen tot vrijstaande onder architectuur gebouwde villa’s. Bekijk hier het actuele aanbod van huizen en kavels in Vroondaal. Kijk hier voor het actuele aanbod..

Vroondaal biedt u de kans om in de stad Den Haag uw droomvilla te bouwen op een ruime kavel. In de villawijk zijn kavels te koop vanaf 600 m² of groter.

Op deze kavels kunt u geheel naar eigen wens en in uw opdracht een woning laten ontwerpen en bouwen. Op de aanbodkaart vindt u alle beschikbare kavels.

De kavels zijn verdeeld in vier verschillende sferen. In de Handvatten vindt u een uitgebreide toelichting op alle sferen en de specifieke kenmerken van het landschap en de architectuur.

Delen