kavels zelfbouw Petroleumhaven

Kavels zelfbouw Petroleumhaven – Door te bouwen met ons als architect kunnen we uw wensen maximaal invullen binnen het budget. Onze werkwijze is flexibel en gericht op voorontworpen woningen en maatwerk. Hierdoor kunnen we budget en programma in het begin stadium bij elkaar brengen en komt u niet later in het proces voor onvoorziene verrassingen te staan. U heeft zo alle vrijheid om uw huis zo in te delen dat het echt bij uw levensstijl past en dat op een hele gave locatie.

Wij ontwerpen en realiseren duurzame en betaalbare woningen van architectonische kwaliteit, samen met de eindgebruikers. Hierdoor ontstaat een mensgerichte architectuur waar men zich prettig, comfortabel en vrij voelt. Onze architectuur kenmerkt zich door zijn verscheidenheid, robuuste uitstraling en de toepassing van natuurlijke materialen.

Wonen dichtbij het centrum van Den Haag én aan het water. Het voormalig havengebied wordt de komende jaren herontwikkeld tot een woon-en werkgebied. Het stoere karakter van dit gebied blijft behouden. In Petroleumhaven komen verschillende type kavels in verkoop. Waarvan de eerste lichting eind 2017. De prijzen van deze kavels worden in de loop van 2017 bekend gemaakt.

De locatie ligt vlakbij station Moerwijk en naast Laakhaven West. De Petroleumhaven ligt vlakbij openbaar vervoer, scholen, de Haagse binnenstad en tal van andere voorzieningen.

De stukken grond liggen aan de kant van de Waldorpstraat en Neherkade en liggen aan de haven. Een deel van de kavels aan de Waldorpstraat is ook geschikt voor ontwikkelaars of bedrijven om bedrijfsruimtes met bovengelegen woningruimte te bouwen.

Verschillende typen woningen en bedrijfsruimtes

Het plan gaat uit van ongeveer 230 woningen en appartementen en verschillende bedrijfsunits. Het gaat om kavels voor een grote mix aan woningtypen en bedrijfsruimtes:

individuele kavels voor grondgebonden kadewoningen (met werken op de begane grond)
kavels voor wonen boven bedrijfsruimte
kavels voor appartementenblokken voor bouwgroepen
kavels op het water voor waterwoningen
Kant Neherkade

Woontoren (12 verdiepingen met totaal 63 woningen) voor ontwikkelaars gecombineerd met de parkeergarage
Kadewoningen (14 woningen) met mogelijkheid bedrijvigheid
Twee blokken met combinatie bedrijven/wonen:
Per blok maximaal 4 bedrijfsruimtes
Per blok 6 lagen wonen/5 woningen per laag (totaal 60 woningen waarvan één blok met appartementen gebouwd via de Financieringsregeling voor zelfbouwers met een lager inkomen)
Mogelijkheid voor een jachthaven voor pleziervaartuigen
Kant Waldorpstraat

Woontoren (14 verdiepingen met totaal 70 woningen) voor prijsvraag ‘Bouwen Op Elkaar’ gecombineerd met de parkeergarage
Woon-/werkwoningen (13 woningen)
Bedrijfsruimte met appartementen (10 bedrijfsunits en 10 appartementen)

Mogelijkheden voor bouwgroepen

Naast kavels voor individuele zelfbouwwoningen is er ook plek voor bouwgroepen voor de bouw van 2 appartementencomplexen. Hieronder kunt u de brochure ‘Bouwgroepen’ downloaden met daarin meer informatie over samen bouwen.

bron: website van de gemeente Den Haag

kavels zelfbouw architect industrieel wonen

Delen