Kavels Nobelhorst Almere

Kavels Nobelhorst Almere – In Nobelhorst worden 44 nieuwe kavels aangeboden in zelfbouw.
Helemaal zelf bepalen hoe jij wilt wonen? Dat kan in Nobelhorst! In elke buurt zijn kavels voor zelfbouw. Hier kun je een huis bouwen dat helemaal past bij jouw woonwensen en budget. Jij bepaalt hoe jouw droomhuis er van binnen én van buiten uitziet.

Ontdek de 44 kavels Nobelshorst Almere in De Houtwal: 27 zelfbouwkavels voor vrijstaande huizen en 17 zelfbouwkavels voor huizen in een rijtje. Gelegen aan een van de drie groene houtwallen. Hier kun je zelf een huis (laten) ontwerpen die helemaal aan jouw woonwensen voldoet! Een écht droomhuis, waarvan je zelf bepaalt hoe het eruit ziet.

Global Architects kan u begeleiden met het ontwerp en de realisatie van uw nieuw te bouwen woning op een kavel in Nobelhorst Almere, zowel vrijstaand als een rijtjeswoning hebben wij ruimschoots ervaring mee.

Global Architects is een vernieuwend ontwerpbureau uit Den Haag met ruim 10 jaar ervaring met het ontwerpen van zelfbouwwoningen. Wij bieden het totaal pakket aan! Het ontwerpen, aanvragen van vergunning en het begeleiden van het zelfbouw project, zowel voor individuen als voor groepen.

Onze visie is gericht op het ontwerpen en realiseren van duurzame, waardevaste woningen van architectonische kwaliteit en natuurlijk betaalbaar voor de kavels Nobelhorst Almere. In de afgelopen jaren hebben wij een betrouwbare netwerk van aannemers opgebouwd die met passie en kwaliteit voor u graag de betaalbare woning bouwt. Wij bieden u maatwerk aan voor het realiseren van de woning van uw dromen. Elke woning is uniek.

Hoe kan uw woning eruit zien?

hidden-village-villa-zelfbouw-architectenbureau-den-haag-amsterdam-tuinontwerp

ontwerpen voor vrijstaande woningen

Voor alle geïnteresseerden heeft Global Architecten een voorbeeld van enkele woningconcepten ontworpen. Hiermee krijgt wonen in de Almere een hele nieuwe belevingskwaliteit.

klik hier voor meer informatie

Architect de Nijverheid Leiden DN08, DN07, DN06, DN05 en DN04

Ontwerpen voor rijtjeswoningen

Ook voor de kavels van de rijtjeswoningen hebben wij woningconcepten ontworpen. Door verschillende plattegronden en gevels is elke woning bijzonder. Uw eigen vide, hoge ruimte, groot raamvenster, daktuin, balkon, extra badkamer of eigen gebruikte materialen kan. Ziet jouw droomhuis er anders uit? Kom gewoon langs en wij gaan aan de slag, stuur ons een email voor een afspraak!

Tijdens de kennismaking bespreken wij jullie droom en maken wij dit concreet met de schetsen en ook met het vervolgtraject: de vergunning en de bouwbegeleiding.

kijk hier voor onze referentieprojecten

Blok59_zelfbouw_particulier_iopdrachtgeverschap_architect_amsterdam_denhaag

Zelf bouwen in De Houtwal

In De Houtwal krijg je dé unieke kans om jouw woonideeën te vertalen naar een prachtig huis in een ontspannen groene omgeving. De Houtwal is en buurtje waar het accent ligt op duurzaamheid. We dagen je uit om je huis een duurzame uitstraling te geven. De bouwregels per kavel vind je straks terug in het kavelpaspoort.

Veel variëteit in kavels

De kavels voor de vrijstaande huizen variëren in grootte van ca. 174 tot 513 m2. De grootte van de kavels voor de huizen in een rij is tussen 97 en 131 m2. Er zijn zes kavels met de tuin aan het water en er is één kavel met een thema. Op deze kavel bouw je een huis in de stijl van een boerderij.

hidden-village-villa-zelfbouw-architectenbureau-den-haag-amsterdam

Start inschrijving

De inschrijving loopt van 4 juni t/m 25 juni. Voor deze kavels geldt een loting via door de notaris. Kijk voor meer informatie op de verkooppagina op IkbouwmijnhuisinAlmere.nl. Op 6 juni organiseert de Kavelwinkel een Expertteam Zelfbouw. Tijdens deze bijeenkomst besteden we extra aandacht aan de nieuwe kavels in De Houtwal.

house as a rock vrijstaande-woning-Dordrecht-De Vrije Wilg-Architect-zelfbouwkavels-kavel

Heb jij een optie? Wij komen dan graag met je in contact. Neem dan tijdens de optieperiode vrijblijvend contact met ons op. Samen bespreken wij jullie ideeën. Tot snel!

lees hier meer over onze werkwijze

Delen