renovatie woonhuis Wassenaar

Momenteel zijn wij gestart met de ontwerpopgave voor de renovatie van een bestaande jaren 30 woning in Wassenaar. De woning is 160 m2 groot, het concept van de woning is om binnen een gedateerde donkere ruimte een zo eigentijdse loftachtige, functionele en duurzame woning te creĆ«ren, die voldoet aan alle gemakken van deze tijd.

Wij begeleiden met ons team van Global Architects het gehele proces van schets tot en met oplevering.

renovatie woonhuis Wassenaar

bestaande situatie

Global Architects

Global Architects is een vernieuwend ontwerpbureau uit Den Haag met ruim 10 jaar ervaring met het ontwerpen van zelfbouwwoningen, interieurs en renovatieprojecten. Wij bieden het totaal pakket aan! Het ontwerpen van de woning, het aanvragen van de omgevingsvergunning bij de gemeente, het selecteren van de aannemer en het begeleiden van het project tijdens de uitvoering, zowel voor individuen als voor groepen.

Onze visie is gericht op het ontwerpen en realiseren van duurzame, waardevaste woningen van architectonische kwaliteit en natuurlijk betaalbaar. In de afgelopen jaren hebben wij een betrouwbare netwerk van aannemers opgebouwd die met passie en kwaliteit voor u graag de betaalbare woning bouwt. Wij bieden u maatwerk aan voor het realiseren van de woning van uw dromen. Elke woning is uniek.

Neem contact met ons op voor een vrijblijvende kennismakingsafspraak.

resthouse_renovation_high_end_architect_office_wassenaar

renovatie opgeleverd!

Foto’s door Hotour

Resthouse Wassenaar

Delen