De Nijverheid Leiden

De Nijverheid Leiden is een zelfbouwlocatie in Leiden voor kluswoningen en zelfbouwkavels. Ben je op zoek naar een unieke woning die voldoet aan al jouw wensen? En ben je gek op monumentale panden? In en rondom een voormalige Nijverheidsschool aan de Toussaintkade in Leiden biedt Steenvlinder te gekke kluswoningen en zelfbouwkavels aan. Op de website van steenvlinder lees je alles over de mogelijkheden en zijn wij benieuwd waar jij voor gaat.

Global Architects is door de steenvlinder geselecteerd als architectenbureau die u kunt begeleiden met het ontwerp en de realisatie van uw nieuw te bouwen woning of klushuis.

Zaterdag 30 mei en 16 april zullen onze architecten aanwezig zijn tijdens de open dag over de kavels en kluswoningen gelegen in de Nijverheid Leiden.

de nijverheid leiden

In de Nijverheid Leiden zullen 24 ruime zelfbouwkavels komen gelegen naast de oude Nijverheidsschool. De kavels variëren van 54 m2 tot 111 m2. Iedere kavel heeft zijn eigen mogelijkheden en daarom is er voor elke kavel een eigen kavelpaspoort.

klik hier voor meer informatie

kluswoningen_architect_zelfbouw_de_nijerheid_leiden

In de Nijverheid Leiden komen in totaal 48 kluswoningen, variërend van 41 m2 tot 186 m2. Hiervan zijn 25 kluswoningen gereserveerd voor Fundering. De kluswoningen bevinden zich in het monumentale schoolgebouw, in de gymzaal en in het jongere gebouw dat in de jaren ’90 is bijgebouwd. Iedere plek in het gebouw heeft zijn eigen mogelijkheden en daarom is er voor elke kluswoning een eigen kluspaspoort.

klik hier voor meer informatie

de-nijverheid-leiden-globalarchitects-bna

Global Architects heeft ruim 10 jaar ervaring met het ontwerpen en begeleiden van zelfbouw projecten, zowel voor individuen als voor groepen. Wij kunnen u begeleiden tijdens het proces, ontwerp en realisatieproces van jullie woning(en). Bent u op zoek naar een architect voor uw project in de Nijverheid Leiden, neem dan vrijblijvend contact met ons op.

lees hier meer over onze werkwijze

Delen