Tulum Tulum Noordwijk

Tulum Tulum Noordwijk heeft een open en ruimtelijk karakter, qua vormgeving is het fris en hedendaags. Het moet het gevoel uitstralen dat het er al jaren staat, zodat het een stijlvolle, laagdrempelige uitstraling heeft. De gedetailleerde raamkozijnen en perogla’s geven het paviljoen zijn bijzondere karakter. Het dak bestaat uit een zinken toplaag. Qua kleur is gekozen voor neutrale kleuren in grijstinten. De mensen geven de het paviljoen haar kleur.

Typologie

beachclub

Grootte

350 m2

Projectteam

Tomas Beranek en Arthur Nuss

Tulum Tulum Noordwijk architect architectenbureau

Het interieur van Tulum Tulum Noordwijk is functioneel van opzet. De positie van de binnenbarren, plek van binnenkomst, relatie met de keuken en looproutes zijn op een slimme en heldere manier bedacht zodat het personeel en de gebruikers optimaal kunnen functioneren.

Tulum Tulum Noordwijk architect

Centraal in Tulum Tulum Noordwijk staat een grote uitgifte bar, met daarachter een dienende element, waarin de koeling, de toiletten en het kantoor zich bevinden, de ruimtelijke sfeervolle vormgeving past bij de uitstraling van de strandclub.

Tulum Tulum Noordwijk architect

Qua uitstraling in het interieurontwerp zijn warme, stijlvolle elementen afgewisseld met stoere industriële elementen.

Het creëren van verschillende sferen staat centraal bij het buitenontwerp van Tulum Tulum Noordwijk. Geborgen plekken worden afgewisseld met meer open plekken. Ook op rustige dagen moet het de bezoekers het gevoel van gezelligheid en ontspanning geven.

Tulum Tulum Noordwijk architect

Ruwe materialen worden afgewisseld door strakker afgewerkte materialen. De vloeren zijn van ruw sloophout passend bij het karakter van het strand.
Semi-overdekte ruimtes in de vorm van pergola’s zorgen voor sfeervolle ervaringen en schaduwwerkingen.

Global Architects ontwerpt voor elk seizoen nieuwe onderdelen in een stoere eigentijdse vormgeving.

Delen