Ibiza architect

Ibiza architect – De afgelopen jaren hebben wij van twee villa’s in Ibiza het interieurontwerp gedaan. De natuurlijke uitstraling van deze typische architectuur laten wij op een eigentijdse manier terugkomen in onze ontwerpen.

De woning hier gepresenteerd wordt momenteel gebouwd in Schapenatjesduin achter de Haagse duinen van Kijkduin. Het concept van de woning bestaat uit 4 wit gestucte volumes, welke een ruimtelijke dynamiek met elkaar aan gaan. Tevens zorgen de vier van elkaar verschoven volumes dat er drie geborgen buitenruimtes ontstaan. Gedurende de dag aan de hand van de stand van de zon kunnen de bewoners telkens op een andere aangename plek buiten zitten.

Ibiza villa-architectenkavels

De droom van de opdrachtgevers was een moderne villa geïnspireerd op de architectuur in Ibiza. Door de toevoeging van stoer vormgegeven pergola’s in combinatie met vier wit gestucte volumes is deze eigentijdse woning geïnspireerd op de Ibiziaanse architectuur, welke vormgegeven is op een eigentijdse Nederlandse manier.

klik hier voor meer informatie over het project

schapenatjesduin-kijkduin-kavel-architect-denhaag-zelfbouw

Onze ontwerpen kenmerken zich door een totaal ontwerp, waarbij wij de buitenkant (exterieur), binnenkant (interieur) en de buitenruimte (tuinontwerp) in relatie tot elkaar hebben ontworpen. Hierdoor versterken alle drie de onderdelen elkaar, waardoor een totaal ontwerp ontstaat.

Delen