Inside Village – moderne zelfbouw villa in Den Haag

Inside Village is een moderne zelfbouw droomvilla ontwikkelt in het particulier opdrachtgeverschap. De woning kenmerkt zicht door veel ruimte, licht, een minimalistisch en modern ontwerp, de heldere dakvorm en een levendig interieur van verschillende volumes die het gevoel van een dorp geven. De bouw van Inside Village zal eind juli 2018 opgeleverd worden. Tijdens de dag van de architectuur in Den Haag op zaterdag 2 juni kan men alvast binnen kijken in de woningen. De opdrachtgever zal gedurende de gehele dag rondleidingen geven. Lees meer over inside village op…

Op 2 juni 2018 waren er meer dan 30 gebouwen opengesteld voor het publiek. Deze varieerden van dakopbouw tot rijkskantoor. Het thema innovatieve woonstad betekende dat er dit jaar veel woonhuizen, woongebouwen of wooncomplexen te bezoeken waren. Vooraf verscheen een festivalkrant – in samenwerking met de Dag van de Bouw – als bijlage bij Den Haag Centraal.

In het ochtendprogramma waren er baanbrekende pitches, de uitreiking van de prijzen in de ideeënwedstrijd en de opening van de dag door de wethouder. s’Middags was er de boekpresentatie van 100 jaar Nieuwe Haagse School en een afsluitende discussie.

Tevens was er een urban run, verschillende workshops op locatie zoals de 360 graden fotografie workshop, wandelingen, rondleidingen en tentoonstellingen in het stadhuis.

inside_village-den-haag-architect-architectenbureau-zelfbouw-architecuur-modern

Delen