de Factory

Meld u nu aan voor de bouwgroep de Factory! Samen met een bouwgroep bereiden wij een inschrijving voor. Wil je ook wonen in een stoer gebouw en samen medebepalen met je buren hoe je gebouw er uit gaat zien, stuur ons dan een e-mail voor meer informatie.

Dit volledig ecologisch duurzame project bestaat uit 30 appartementen in verschillende samenstelling variërend in grootte van 30m² tot 150m² in de Petroleumhaven van Den Haag. Ook appartementen over 2 lagen met een vide zijn mogelijk! Combineer en schakel en geef zo je eigen woning vorm in uniek gebouw in Den Haag. De Haventuin is een ambitieus project, waar creativiteit, vrijheid en duurzaamheid belangrijke pijlers van zijn. Alle appartementen zijn energiezuining een ontworpen vanuit een geïntegreerd duurzaamheidsconcept, met veel daglicht en een directe relatie met de tuin of groot dakterras. De daken bieden bijvoorbeeld de mogelijkheid voor zonnepanelen.

Typologie

Appartementen in collectief particulier opdrachtgeverschap, bouwen met een bouwgroep

Grootte

Appartementen van verschillende grootte tussen de 30 en 150 m2

Projectteam

Arthur Nuss, Tomáš Beránek en Ivo Oosterbaan

Bouwgroep de Factory Den Haag: STOER, CREATIEF EN DUURZAAM
Combineer en schakel en geef zo je eigen woning vorm in uniek gebouw in Den Haag. De Factory is een ambitieus project, waar creativiteit, vrijheid en duurzaamheid belangrijke pijlers van zijn. Een collectief klinkt gesloten, maar is het niet. Het is een samengestelde groep enthousiastelingen, op zoek naar de vervulling van hun eigen woonwens, in een stukje Den haag waar daar ruimte voor is. En die woonwens hoeft helemaal niet spectaculair anders te zijn. Het gaat erom dat het jouw of jullie wens is. Je eigen nieuwe plekje in de stad kunnen maken. Dat kan in de Petroleumhaven.

Neherkade Den Haag

Petroleumhaven

Delen