restaurant LOFT88 IJsselstein

restaurant LOFT88 IJsselstein | Gelegen in het hart van IJsselstein is restaurant LOFT 88 een gezellige ongedwongen plek om te relaxen met je gezin of vrienden om te eten en te drinken. Het terras ligt aan de overkant van de straat naast de gracht.

In een betonnen nieuwbouw casco hebben wij een nieuw interieur voor LOFT88 ontworpen.

LOFT88-design-conceptontwerp-horeca-architect-architectenbureau-before-after

Het concept van het ontwerp voor restaurant LOFT88 is om een ruimtes te creëren die een natuurlijke oase vormen in de stad met een natuurlijke sfeer. De interne indeling zorgt voor een natuurlijke en stedelijke sfeer met een heerlijke strandvibe en een mix van verschillende tafels en stoelen. Dit zorgt voor een speelse en laagdrempelige uitstraling, waardoor de gasten zich welkom en vrij voelen. De bar bevindt zich dicht bij de ingang om vanuit alle ruimtes zichtbaar te zijn. Dit creëert een energie door het restaurant samen met de keuken is ook open is.

Typologie

restaurant

Grootte

350 m2

Projectteam

Arthur Nuss, Tomáš Beránek,

Kallia Theodoraki en Leonardo Neill

In samenwerking met

Beukhoreca
Loft 88
Gebroeders Bergstra
&-hout

Fotografie

Tim Buiting

Het restaurant en terras heeft ook een mix van zitplaatsen, van hoge bartafels tot lage, meer intieme tot loungy en gezellige en levendige plekken die aansluiten bij het thema. De opstelling van de plantenbakken en planten maakt het mogelijk ruimtes op te splitsen en geeft je het gevoel van geborgenheid!

Natuurlijke materialen

Voor de afwerking van restaurant LOFT88 in IJsselstein is gekozen voor veelal natuurlijke levendige materialen.

Het functionele box-element met de keuken erin is bekleed met eiken houten latten. De vloer is van eiken tapit en travertin tegels in een visgraat patroon.

De tegels die zijn toegepast komen van kleine tegelfabriekjes uit Italië en Spanje en hebben een authentieke levendige uitstraling.

De haard en de achterwand zijn gemaakt van 2e hands kloostermoppen.

Delen