Architectenkavels Parijsch Culemborg

Wil jij ook wonen in een moderne stoere schuurwoning op een van de architectenkavels in Parijsch Culemborg? Dit is nu mogelijk! – De Architectenkavels zijn bouwkavels waar woonplekken met eigen en bijzondere verhalen gaan ontstaan. Kavels met karakter. Je hebt hier de kans om, samen met één van de vier geselecteerde architecten, een eigen droomhuis te realiseren. In een bijzondere wijk, die nét dat beetje meer biedt. Wij zijn één van de vier geselecteerde architecten, zie hieronder een reeks voorbeelden van ontwerpen van ons, een gedeelte is gerealiseerd en een gedeelte wordt momenteel of binnenkort gerealiseerd. 

U kunt vrijblijvend met ons een afspraak inplannen om de mogelijkheden te bespreken,, zie hier onze reeds ontworpen voorbeeldwoningen… zodat u een beter beeld krijgt van de mogelijkheden.

Culemborg-architectenkavels-Parijsch-kavel-architect

kavels met karakter

Momenteel zijn we gestart met het Schetsontwerp voor kavel D14. Hier ontwerpen wij in samenspraak met de opdrachtgevers een stoere moderne schuurwoning met houten gevelbekleding en een open loft-achtige indeling met een unieke ruimtelijke ervaring.

De schuurwoning heeft een hele pure vorm en vormt hierdoor de perfecte basis om aan te vullen of te vereenvoudigen. Het materiaalgebruik van de schuurwoning is hoofdzakelijk hout als gevelbekleding. Hierdoor past de woning qua materiaalgebruik bij de kring van het schootsveld van fort “aan het spoel” welke door het plangebied loopt. Doordat de gevels van de woning in hout worden uitgevoerd, refereert deze zo aan de vroegere tijden waarbij bouwwerken binnen deze kringen snel konden worden gesloopt. De houten gevels zijn zo een beeldende referentie aan de geschiedenis van dit stukje Culemborg.

De ecologische voetafdruk van de woning is tot een minimum beperkt en de woning zal gebouwd worden van ecologisch verantwoorde materialen.

Delen